Pulverimaalaus eli jauhemaalaus kokeneelta ammattilaiselta Muuramessa

Tarvitsetko ammattimaisia maalaamopalveluita Jyväskylän seudulla? Jyvässeudun Pulverimaalaamo Oy toteuttaa erilaiset maalaustyöt pulverimaalaustekniikalla. Tekniikka tunnetaan myös jauhemaalaus- ja polttomaalaus-termeillä. Lue lisää maalauspalveluistamme ja ota yhteyttä!

Maalaamon palvelut

Jyvässeudun Pulverimaalaamo Oy tekee pääasiassa teollisuusmaalausta metallipinnoille. Emme tee puumaalausta, sillä pulverimaalaus ei kokemuksemme mukaan sovi puutuotteille. Maalaamme esimerkiksi:

  • teräsovia
  • omakotitalojen teräsrappuja, kaiteita ja ovia
  • pyörän ja auton vanteet
  • traktorin osia

sekä monia muita asiakkaidemme metallituotteita uunimme koon puitteissa. Uuni on 6,2 m pitkä, 2,5 m korkea ja 1,6 m leveä. Pystymme käsittelemään myös pitkiä ja painavia tavaroita.

Pulverimaalaus – jauhemaalaus – polttomaalaus

Pulverimaalausta kutsutaan myös jauhemaalaukseksi ja polttomaalaukseksi. Pulverimaalaus on yksi yleisimmistä metallituotteiden pinnoituskäsittelyistä, ja sen avulla tuotteeseen saadaan luotua kova ja kulutusta kestävä pinta halutussa värissä.

Pulverimaalaustekniikassa maalattava esineen päälle ruiskutetaan maalijauhetta, joka staattisen sähkön avulla kiinnittyy esineeseen. Tämän jälkeen esine kuumennetaan polttouunissa, ja jauhe sulaa muodostaen toivotun pintakerroksen. Pulverimaalauksen etuna on se, että siinä ei käytetä liuottimia; menetelmä on siis VOC-päästötön.

Katso referenssimme ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 10Jaa